Weightloss Mastery Hoe gaat het nu bijna een jaar later

Misschien kun je je nog wel mijn verhaal herinneren van afgelopen mei. Hierin vertelde ik over mijn avontuur met de Weightloss Mastery – afvallen zonder dieet. Ik vertelde je toen al: Als ik het kan, kun jij dat ook. Want waarom ook niet? Ik ben niet beter dan jij, dus jij kunt het ook. Ik kan je vertellen dat de Weightloss Mastery van Kim Munnecom voor een laatste keer dit jaar opengaat en ook jij kunt aansluiten, als je dit wilt natuurlijk. Hierover straks meer en ook over het extraatje dat ik dan nog voor je heb.

Stoppen met diëten en dan…

Ik weet dat mensen die veel bezig zijn met diëten, zich vaak ook erg druk kunnen maken over het moment waarop ze het ideale gewicht hebben bereikt en ze dan stoppen met diëten. Hoe vaak hoor je niet dat mensen terugvallen in oude gewoontes en daarmee ook weer teruggaan in hun gewicht. Het welbekende jojoën is dan begonnen. En daarmee ook de belemmerende gedachte: ik kan het toch nooit volhouden om op gewicht te blijven.

En hoe gaat het dan nu met mij?

In mijn vorige blogpost vertelde ik dat ik in een half jaar tijd, op 100 gram na, 9 kilo was afgevallen. Een hele prestatie al zeg ik het zelf. En toch ook weer niet, maar daar zo meer over. Nu ben ik inmiddels alweer een paar maanden verder en zit ik bijna op een jaar. Ik ben eind oktober 2020 begonnen aan mijn Weightloss Mastery avontuur en dat is nu 11 maanden geleden.

Je vraagt je misschien af hoe het nu met mijn gewicht staat. Ik kan je vertellen dat ik heerlijk rond de -10 kilo schommel. Soms ben ik een paar honderd gram minder dan die 10 kilo lichter vergeleken mijn startgewicht toen en soms een paar honderd gram meer. Er gaat nu dus eigenlijk niet echt meer iets af en dat is prima. Hiermee laat ik je nu wel zien dat ik mijn gewicht vasthoud en daar ben ik trots op.

Ben ik helemaal tevreden?

Ja! En heel soms even niet, maar dat heeft ieder mens wel denk ik. Ik zit lekker in mijn vel en merk aan alles dat ik die 10 kilo kwijt ben. Ik heb al diverse nieuwe kleren moeten kopen, maar als dat om deze reden is, kan ik je vertellen dat het echt geen straf is. En ook merk ik het inmiddels misschien niet meer zo op de weegschaal, maar toch heb ik de laatste tijd mijn riem weer een gaatje strakker kunnen doen. Die weegschaal zegt dus ook niet alles.

Het enige wat ik misschien nog zou willen, is dat mijn lijf hier en daar wat strakker zou worden. Maar na een heerlijk gesprek met iemand deze week ben ik ook tot de conclusie gekomen dat mijn benen bijvoorbeeld nu niet meer echt strakker zullen worden van het afvallen, maar dat ik hiervoor waarschijnlijk wat meer in beweging moet gaan komen. Ik heb namelijk jaren gevoetbald en heb dus wat je noemt voetbalbenen, maar ik heb niet meer die sterke beenspieren van vroeger. Als je snapt wat ik bedoel. Ik kan je vertellen dat ik het een hele openbaring vond, haha.

Afvallen met de Weightloss Mastery

Weightloss Mastery – Nooit meer op dieet

Ik zal je nog een keer kort vertellen wat die Weightloss Mastery nou precies inhoudt. Het idee erachter is dat je nooit meer op dieet hoeft. Je bent tijdens het hele proces eigenlijk helemaal niet bewust bezig met afvallen. Natuurlijk wil je gewicht kwijt als je meedoet, maar je bent niet echt bewust bezig met wat je eet. Het gaat er meer om het veranderen van je mindset. Kim kan op haar website veel beter vertellen hoe het in zijn werk gaat, dat zal ik hier niet doen. Maar ik kan je vertellen dat het interessant is en nog veel verder gaat dan alleen maar afvallen en gewicht kwijtraken. En omdat je bezig bent met het veranderen van je mindset, kost het ook minder moeite dan je misschien zou verwachten. Je verandert de manier waarop je tegen eten en afvallen aankijkt.

De deuren gaan nog één keer open dit jaar

Misschien vraag je je af waarom ik mijn verhaal nu met je deel. Dat doe ik niet voor niks. Ik vind het om te beginnen gewoon leuk om te vertellen over mijn avontuur, omdat ik trots ben op wat ik het afgelopen jaar heb bereikt. Maar ik doe het ook, omdat ik weet dat zo’n verhaal als dat van mij soms precies op het goede moment kan komen. Dat had ik ook vorig jaar oktober. Misschien ben jij er wel in je hoofd mee bezig en zet dit verhaal je verder aan het denken. Net zoals het verhaal van Ellen Kusters mij net dat laatste zetje heeft gegeven om deze stap te zetten. En wat ben ik blij dat ik dit avontuur voor mijzelf ben aangegaan! Ik gun het iedereen.

Zoals ik hierboven al aangaf, kun je dit jaar nog één keer aansluiten. Kim opent nu de deuren nog voor een laatste keer in 2021. Je kunt je aanmelden via deze link (mijn persoonlijke link) naar de Weightloss Mastery tussen donderdag 30 september 20.00u en zondag 3 oktober 23.59u. Daarna sluiten ze voor de rest van dit jaar. Dus, denk je na het lezen van deze blogpost of na het lezen van mijn vorige verhaal hierover: Dat wil ik ook. Dat kan… Grijp dan nu je kans!

Afvallen met de Weightloss Mastery - orgonites
Voorbeelden van orgonites

Nog een extraatje van mij

Als je je via mijn link aanmeld, wil ik je (net als de vorige keer) nog een extraatje van mijzelf aanbieden. Ik wil je een orgonite geven, in de vorm van een hart. Een orgonite straalt heerlijke, positieve energie uit en deze energie zal je helpen tijdens jouw avontuur. Ik heb de vorm van het hart bewust gekozen – het staat voor zelfliefde – en dit is heel belangrijk tijdens het afvallen. In de orgonite zal ik stenen verwerken die passen bij dit moment. Die mag je zelf kiezen, net als de kleur die je graag zou willen.

Mocht je je aanmelden via mijn link, neem dan even zelf contact met mij op. Ik kan namelijk niet de naam van de persoon zien, maar wel het bestelnummer dat je bij je bestelling hebt gekregen. Dat is vanwege privacy-redenen.

Dank je wel

Als je dit leest, wil ik je heel erg bedanken dat je mijn verhaal helemaal hebt willen lezen. Ik zie dat het net als de vorige keer erg lang geworden is, ?.

Tot een volgende keer!

Liefs, Sandy

P.s. Ben je nieuwsgierig naar mijn vorige verhaal over de Weightloss Mastery? Die kun je hier vinden.

Volg je mij al via Facebook, Instagram en Twitter?

Dit artikel bevat één of meerdere affiliate links. Als jij je via mijn link aanmeldt voor de Weightloss Mastery, dan zal ik daar een vergoeding voor krijgen. Daarom wil ik dan ook graag voor jou wat terugdoen in de vorm van het aanbieden van een orgonite.

Foto: eigen foto

Delen is lief!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.