Wie ben ik?

Ik zal je wat vertellen over mij. Mijn naam is Sandy Stokkel. Ik ben de trotse moeder van twee lieve zoons. Daarnaast ben ik ook juf op een basisschool waar ik al twintig jaar met plezier lesgeef.

Hoe ben ik op het idee van deze website gekomen?

Hiervoor moet ik eerst bekennen dat ik naast moeder zijn en lesgeven nog een andere hobby heb en dat is… schrijven. Iets wat ik voor veel mensen in mijn omgeving tot nu toe geheim heb gehouden. Als kind leek het mij altijd al leuk om een boek te schrijven, maar daar heb ik toen niet veel mee gedaan. Na de middelbare school ben ik naar de Ipabo gegaan en ben het onderwijs ingerold. Hierdoor is het schrijven op de achtergrond geraakt. Tot het een paar jaar geleden weer begon te kriebelen. Daar wilde ik wel meer mee doen.

En nu?

Nu is het voor mij tijd geworden om mijn hobby met de wereld te delen. Ik ben met niet één, maar zelfs twee manuscripten bezig. Het is mijn grote droom om uitgegeven te worden en daarmee bij te dragen aan het leesplezier van kinderen. Wie weet wat de toekomst zal brengen…

Mijn ontdekkingsreis door schrijversland en alles wat ik onderweg over schrijven geleerd heb, zal ik in mijn blogs bespreken. Ook zal ik regelmatig korte verhalen plaatsen die ik zelf heb geschreven en ook recensies van boeken of films. Ik hoop dat je zin hebt om mijn avonturen te volgen.

Maar genoeg over mij… Ga snel op ontdekkingsreis door mijn website… en hopelijk komen we elkaar nog eens tegen!

Volg je mij ook gezellig op Facebook of Instagram?

ideeën om over te bloggen