Afvallen met de Weightloss Mastery

Dit keer wil ik jullie meenemen op een ander soort avontuur. Niet eentje die je in een boek zou kunnen lezen, maar mijn eigen avontuur. Mijn avontuur over hoe ik in een half jaar tijd 9 kilo ben afgevallen, zonder dieet en zonder te sporten. Hoe dan? Zie ik je denken… Nou, dat vertel ik je graag. Aan het einde van mijn verhaal over afvallen, leg ik je uit waarom ik dit nu met je deel en heb ik nog een extraatje.

Hoe is het begonnen?

Een jaar geleden hoorde ik over iets nieuws van Ellen Kusters, die je waarschijnlijk wel kent van onze wekelijkse briefwisseling: Samen op schrijfavontuur. Zij vertelde dat zij begonnen was met de Weightloss Mastery van Kim Munnecom. Op dat moment had ik daar nog nooit van gehoord, maar de manier waarop Ellen erover vertelde, intrigeerde mij. Ik heb toen even op de website van Kim gekeken, maar besloot er niks mee te gaan doen. Dat was niks voor mij, dacht ik toen.

Diëten? Mij niet gezien!

Ik kan je vertellen dat ik in mijn hele leven nog geen dieet gedaan heb. Niet dat ik daar trots op ben ofzo, maar ik wist gewoon dat diëten niks voor mij is. Ben ik dan altijd tevreden geweest met mijn lichaam? Nee, ook dat niet, zeker niet. Ik denk dat bijna elke vrouw daar wel eens mee worstelt en ik ben dan ook echt geen uitzondering. Ik heb nooit een dieet gedaan, omdat ik van tevoren wist dat ik het toch niet zou volhouden en als ik dat wel zou doen, dat de kilo’s er daarna vanzelf weer aan zouden komen zodra ik zou stoppen. Dat heb ik genoeg om mij heen gezien. Dus waarom zou ik die moeite doen? Daarvoor houd ik teveel van lekkere dingen eten, hihi.

Wat is er veranderd?

Ellen vertelde in de maanden daarna over haar vorderingen. Ik zag aan de foto’s die ze postte op haar social media, dat ze aan het veranderen was. En dan heb ik het niet alleen over de kilo’s die eraf vlogen, maar vooral over het feit dat ze aan het stralen was. Toen zij een half jaar bezig was met de Weightloss Mastery schreef ze een blogpost over hoe het met haar ging en ik vond het echt super knap van haar. Ik volgde inmiddels Kim Munnecom ook op Instagram en zag dat zij precies in die tijd de Weightloss Mastery opnieuw ging lanceren.

Je zou kunnen zeggen dat het toeval was, maar daar geloof ik niet in. Nu weet ik gewoon dat die twee berichten op dat moment op mijn pad moesten komen. Dit keer keek ik serieuzer naar wat de Weightloss Mastery precies inhoudt en ik voelde aan alles dat ik daar ook aan mee wilde doen. Ik heb mij toen opgegeven en tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van gehad.

Afvallen zonder dieet

Ik zie het je denken: je zou nooit gaan diëten… Dat klopt! En het afgelopen half jaar heb ik dat ook niet gedaan. Het hele idee achter deze Mastery is dat je juist niet bezig moet zijn met wat je eet, hoeveel calorieën ergens inzitten en wat je allemaal wel en niet mag eten. Sterker nog: het extreem bezig zijn met wat je precies eet, is juist datgene dat er waarschijnlijk voor zorgt dat het niet goed lukt om af te vallen. Denk maar aan de verhalen die je vast wel eens gehoord hebt van mensen die jaren lang geprobeerd hebben om een kindje te krijgen en wat maar niet lukte en dat het pas lukte toen ze stopten met proberen.

Alles eten wat je maar wilt en toch afvallen

Het idee achter Weightloss Mastery is juist dat je, in principe ?, alles kunt eten wat je wilt. Ik kan je zelfs vertellen dat ik elke dag wel iets lekker eet. Misschien heb je die post van mij gezien, op mijn social media, waarin ik trots vertelde dat ik die vrijdag, na een half jaar, voor het eerst weer onder de 70 kg woog en dus (op 100 gram na) 9 kilo was afgevallen.

Afvallen met Weightloss Mastery - onder de 70 kilo

Even een voorbeeld over iets lekkers eten: in diezelfde week was het Koningsdag en toen heb ik op 1 dag: een paar oranje soesjes, een tosti en ’s avonds pannenkoeken gegeten. Sterker nog, die volgende dag was er nog wat over en hebben de jongens en ik van nog een paar pannenkoeken en soesjes genoten. En dan toch nog die mijlpaal op vrijdag!

Hoe werkt het dan?

Ik kan je hier natuurlijk niet alle geheimen van de Weightloss Mastery gaan vertellen, daarvoor zou je het echt zelf moeten gaan volgen. Maar ik kan je wel vertellen dat ik heb geleerd dat afvallen niks met eten of sporten te maken heeft. De eerste modules wordt er zelfs amper over eten gesproken. Afvallen heeft vooral te maken met wat er in je hoofd gebeurd en met je stofwisseling verhogen. Kim is een echte kenner op het gebied van de wet van aantrekking en dit zit in de Mastery verweven.

Afvallen met Weightloss Mastery - module 1

Je trekt aan wat je gelooft. Denk jij je hele leven al dat jij iemand bent die moeilijk kan afvallen, dan zul je ook moeilijk afvallen. Ben jij iemand die altijd zegt: als ik chips in huis heb, dan kan ik er gewoon niet van afblijven – dan kan je er ook niet van afblijven. Misschien zeg je wel tegen jezelf dat je misschien wel een paar kilo kan afvallen, maar meer dan 5 lukt niet, dan gaat dat ook niet lukken. Heel veel van die dingen zitten in je hoofd (en je hart) en de wet van aantrekking zegt: wat jij met je hart gelooft, zul je aantrekken. Dat kunnen positieve dingen zijn, maar ook negatieve dingen.

Slimme keuzes maken

Ik zie je denken: dat is allemaal leuk en aardig, maar als je alles eet, dan kun je toch nooit zoveel afvallen. Ja en nee. Als je daadwerkelijk echt alles eet en daar geen grenzen aan stelt, dan zul je inderdaad niet gaan afvallen. Het heeft allemaal te maken met slimme keuzes maken. Voorbeeld: de dag voor Koningsdag wist ik natuurlijk al wat we van plan waren te gaan eten – dus heb ik een soort balansdag gehouden en even extra opgelet op wat ik ging eten. Net als de dagen daarna. En weet ik bijvoorbeeld dat ik naar een verjaardag ga, dan kies ik ervoor om ’s morgens even niet dat koekje bij de koffie te nemen, zodat ik in de middag een stukje taart kan eten. En zo kan ik nog veel meer voorbeelden noemen.

Is dit iets wat ik kan volhouden?

In het begin zei ik al dat ik nooit aan een dieet begon, omdat ik wist dat ik het toch niet vol zou houden. Maar dit kan ik volhouden! Ik weet het zeker.

Ten eerste is het geen dieet ? en ten tweede weet ik dat ik gewoon lekkere dingen kan blijven eten, zolang ik slimme keuzes blijf maken. En ten derde, en dat is denk ik de belangrijkste, ik weet waarvoor ik het doe. Het gaat mij echt niet om dat cijfertje op de weegschaal, dat is bijzaak, maar het gaat mij erom hoe ik mij voel.

Mijn verhaal over afvallen met je delen

Misschien vraag je je af waarom ik mijn verhaal nu met je deel. Dat doe ik niet voor niks. Ik vind het om te beginnen gewoon leuk om te vertellen over mijn avontuur, omdat ik trots ben op wat ik het afgelopen half jaar heb bereikt.

Maar ik wil je ook nu mijn verhaal delen, omdat ik weet dat de Weightloss Mastery zijn deuren weer gaat openen en dat is voor een korte periode. En net zoals het verhaal van Ellen voor mij op het perfecte moment kwam, komt dit verhaal misschien voor jou wel op het perfecte moment. Ik gun iedereen deze geweldige Mastery van deze inspirerende vrouw.

Grijp je kans!

Mocht je nou denken: dat wil ik ook! Grijp dan nu je kans! De deuren van de Weightloss Mastery zijn open van donderdag 20 mei om 20.00 uur tot zondag 23 mei om 23.59 uur. Daarna gaan ze voor lange tijd weer dicht. Een kijkje nemen op de website kan natuurlijk altijd. Hierop kun je ook een filmpje van Kim vinden waarin zij zelf wat dingen verteld. Ik zal hier nog een keer de link naar de Weightloss Mastery zetten, zodat je weet waar je moet wezen.

Een extraatje van mij

Als je er de komende dagen voor kiest om je aan te melden aan deze Weightloss Mastery, wil ik je iets extra’s geven, van mij.

Om te beginnen vind ik het leuk om met je te sparren/kletsen over jouw avontuur. Ik weet nog dat ik dat ook graag wilde, toen ik er net aan begonnen was. En ik kon toen bij Ellen terecht. Hierbij wil ik je zeggen dat jij, als je dat leuk vindt natuurlijk, bij mij terecht kan. Stuur gerust een appje, mailtje of berichtje via social media. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe jij het gaat ervaren.

Daarnaast wil ik iedereen die zich via mijn link, in deze post, bij de Weightloss Mastery aanmeldt nog iets extra’s geven. Als je dit leuk vindt… Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, heb ik naast schrijven nog veel meer creatieve hobby’s. Eentje daarvan is het maken van resin art.

Ik wil je een orgonite aanbieden, in de vorm van een hart. Een orgonite straalt heerlijke, positieve energie uit en deze energie zal je helpen tijdens jouw avontuur. Ik heb de vorm van het hart bewust gekozen – het staat voor zelfliefde – en dit is heel belangrijk tijdens het afvallen. In de orgonite zal ik stenen verwerken die passen bij dit moment.

Mocht je je aanmelden via mijn link, dan zal ik contact met je opnemen. Ik kan namelijk zien wie er allemaal mee gaan doen. Als je toch niks van mij hoort, neem dan even zelf contact met mij op, want het kan zijn dat ik je niet kan vinden via de digitale weg. Deze aanbieding is trouwens, net als de Mastery zelf, alleen geldig tussen de hierboven genoemde dagen/tijdstippen.

Afvallen met de Weightloss Mastery - orgonites
Dit zijn voorbeelden van orgonites.
Er zijn verschillende kleuren, stenen en toevoegingen mogelijk.
Ik maak hem geheel naar jouw eigen wens.

Dank je wel

Als je dit leest, wil ik je heel erg bedanken dat je mijn verhaal helemaal hebt willen lezen. Ik zie dat het erg lang geworden is, hihi. Ik waardeer het dat je de moeite hebt genomen om mijn avontuur te lezen. Tot een volgende keer!

Liefs, Sandy

Afvallen met de Weightloss Mastery

Volg je mij al via Facebook, Instagram en Twitter?

Dit artikel bevat één of meerdere affiliate links. Als jij je via mijn link aanmeldt voor de Weightloss Mastery, dan zal ik daar een vergoeding voor krijgen. Daarom wil ik dan ook graag voor jou wat terugdoen in de vorm van het aanbieden van een orgonite.

Foto: eigen foto

Delen is lief!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.