Zon, Zee en Zomerkriebels e-book voorkant

Zon, Zee en Zomerkriebels is een heerlijk (gratis 😉 ) e-book waarin vijf geweldige verhalen gebundeld zijn. Je vindt het boek hieronder. Kijk snel verder!

Hoe het begon…

Een tijdje geleden deed ik mee aan een hele leuke schrijfwedstrijd – voor een zomers feelgoodverhaal. Tot mijn grote vreugde was ik één van de drie winnaars. Zo gaaf! Iedereen die mij al wat langer volgt en kent, weet dat ik heel graag verhalen schrijf en dat het mijn droom is om een bekende schrijfster te worden. Dat mensen van mijn verhalen kunnen genieten. Dat mijn verhalen worden uitgegeven – of dat ik ze gewoon lekker zelf ga uitgeven. Het is dan ook een hele eer dat Lianne Reijntjes en Annemieke van Het Boek project samen mijn verhaal uitgekozen hebben van alle inzendingen. Het is weer net dat ene kleine ministapje dichter bij mijn droom.

Samenvatting

In de verhalenbundel Zon, zee & zomerkriebels staan vijf zinderende zomerverhalen die je per direct naar een mooie vakantiebestemming brengen.

Hoofdpersonen Eline, Esmee, Sheila, Tijmen en Laura beleven een mooi avontuur, worden verliefd en brengen de zomer naar je toe! Ideaal voor op regenachtige dagen waarop je lekker met een dekentje op de bank kunt wegkruipen, maar ook op vakantie als je met je handdoek op het strand ligt is dit een perfecte zomerse must-read!

Zon, Zee en Zomerkriebels e-book voorkant

Gratis Zon, Zee en Zomerkriebels downloaden

Ik hoop natuurlijk dat je nieuwsgierig geworden bent!

Download hier Zon, Zee en Zomerkriebels als pdf.

Download hier Zon, Zee en Zomerkriebels als e-pub (ze moet de zip-file alleen nog wel eerst even “uitpakken”).

Heel veel leesplezier!

Ik wens je heel veel leesplezier met de verhalenbundel. Als je het e-book hebt gelezen, ben ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig was je ervan hebt gevonden. Laat vooral een reactie hieronder achter! En als je het leuk vond, mag je natuurlijk altijd je mede-feelgood-liefhebbers hier naar deze pagina sturen zodat ze het e-book ook gratis kunnen downloaden.

Liefs, Sandy

Volg je mij al via Facebook, Instagram en Twitter?

Dit artikel bevat één of meerdere affiliate links.

Foto: Cover van het boek is gemaakt door Annemieke Heller van Het Boek Project

BoekenBoeken

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.